top of page

Únor bílý, prodeje sílí?

Únor v Praze moc bílý nebyl, ale realitní trh, alespoň u nás v REMAX Atrium, sílil. Kromě mého osobního úspěchu s dokončením prodeje dvou nemovitostí v celkové hodnotě 26 milionů Kč se dařilo celé naší kanceláři. REMAX Atrium se stal v konkurenci více než 40 kanceláří v Praze čtvrtou nejúspěšnější! Předběhli jsme tak i kanceláře, které mají o desítky makléřů více. Musím říci, že se u nás za poslední léta vytvořil neuvěřitelně silný a inspirativní tým plný realitních odborníků.

V únoru mi udělala radost také povedená rezervace bytu v krásně zrenovovaném činžáku z 30. let v pražských Vršovicích. Byt 3+kk v Ruské už čeká pouze na zápis nového majitele na katastru. V oblasti nových zakázek jsem spustil prodej luxusně vybavené novostavby v projektu Modřanský háj, kde začneme s prohlídkami v následujících od 16. března. První zájemci se o návštěvu svého možná budoucího domova již hlásí. Nově jsou v nabídce i dva krásné byty k pronájmu. Jeden podkrovní v srdci Karlína a jeden u Národního muzea.


Chystám pro vás k pronájmu další pěkný byt v novostavbě na Bohdalci a také prodej klasického rodinného bytu 3+1 na pražském Barrandově. Máte se na co těšit.


Únor je také dobou přípravných zápasů našeho fotbalového týmu mladšího dorostu v 1. FC Barrandov, kterému dělám vedoucího. Jedna výhra a dvě prohry nám ukázaly, že je třeba i v zimě pořádně trénovat. Abych na tom profesně byl vždy ve stavu, kdy mám natrénováno, studuji aktuálně podklady ke zkoušce ISO pro realitní makléře, což je nejvyšší stupeň vzdělání v našem oboru. Čeká mě nejen prostudování spousty otázek, ale hlavně zpracování práce k tématu Legalizace staveb. Inspiroval mě k tomu jeden můj hodně složitý, ale nakonec úspěšně dokončený realitní případ prodeje nemovitosti s několika černými stavbami.


Přeji vám všem krásný nástup jara!

65 zobrazení0 komentářů
bottom of page