top of page

Zajištění pronájmu aneb Nalezení vs. kvalifikovaný výběr nového nájemce


Pronájem bytu nebo domu

Pronajímáte byt nebo dům a přemýšlíte o tom, jak získat stabilního a spolehlivého nájemníka? Řešení se nabízí několik. Pokud nemáte ve svém okolí, příbuzenstvu či na doporučení vašich známých nikoho, nezbývá vám než se porozhlédnout po trhu. Ideální je zvolit si osvědčeného realitního makléře, který se vyzná v cenách pronájmů, marketingových postupech vedoucích k nalezení nájemníka, ale hlavně dokáže vše nabídnout jako kompletní balíček služeb.


Co by měl makléř realizující pronájmy poskytnout? Z mého pohledu se jedná vždy o souhrn služeb, které vedou k tomu, že nejen nového nájemce najde, ale umožní Vám si vybrat na základě faktů toho nejlepšího nájemce.

 

Balíček služeb, který nabízím svým klientům v rámci pronájmu nemovitosti

  1. Důkladně prohlédnu Vaší nemovitosti včetně zjištění technických informací a seznámení se s okolím.

  2. Zpracuji analýzu aktuální nabídky pronájmů v dané lokalitě.

  3. Doporučím konkurenceschopné ceny pronájmu Vaší nemovitosti reflektující lokalitu, kvalitu a vybavení.

  4. Zpracuji profesionální nabídkové prezentace Vaší nemovitosti pro její další marketing včetně dokumentace, půdorysů a map.

  5. Připravím ve spolupráci s Vámi nemovitost k pronájmu.

  6. Zalistuji Vaší nemovitosti do systému REMAX do 24 hodin od uzavření spolupráce a její okamžitý export na všechny důležité realitní servery.

  7. Připravím a spustím kampaně na sociálních sítích i na mé vlastní webové stránce www.czechrealestates.cz.

  8. Nastavím a využiji potenciál automatického párování Vaší nabídky nemovitosti se všemi odpovídajícími poptávkami v rámci REMAX a kontaktuji potenciální zájemce.

  9. Aktivně vyhledám potenciální zájemce. Na nalezení nejlepšího nájemce budu spolupracovat i s ostatními makléři naší sítě. V případě Vašeho souhlasu umístím poutače s kontakty na sebe na Vaší nemovitost

  10. Pravidelně pro Vás zpracuji přehled o všech mých aktivitách spojených s pronájmem Vaší nemovitosti, doporučím další kroky a předám Vám zpětnou vazbu od zájemců

  11. Zorganizuji a realizuji prohlídky nemovitosti pouze s kvalifikovanými klienty. Z každé prohlídky zpracuji protokol o prohlídce a profil zájemce.

  12. Zajistím nájemní smlouvu či podnájemní smlouvu.

  13. Předám nemovitost nájemci včetně předávacího protokolu a popřípadě zajistím přepis energií.

  14. Poprodejní servis obsahuje možnou pomoc se zajištěním stěhování, malování, vyklizení nemovitosti případně i můžu převzít nemovitost do správy.

 

Chybí Vám v seznamu některá služba? Co čekáte od realitního makléře Vy?


Ozvěte se mi prosím, rád to s Vámi prodiskutuji.


Kontakt:

Jan Halík

+420 603 377 791

83 zobrazení0 komentářů
bottom of page