top of page

Stal jsem se nejúspěšnějším makléřem roku 2022, i díky vám!

Aktualizováno: 27. 1. 2023

V lednu se rozdávaly certifikáty makléře roku a 1. místo padlo na mě – získal jsem titul „Nejúspěšnější makléř roku 2022 v REMAX Atrium“. Jsem nesmírně potěšen! Celý rok jsem pracoval tvrdě, vymýšlel jsem cesty jak svým klientům nabídnout vždy něco navíc a jsme rád, že se toto moje úsilí projevilo. Ocenění patří i vám, mým spokojeným klientům, kteří mě neváhají doporučovat. V realitním světě není totiž nad to, mít spolehlivý kontakt „na doporučení“.

Žebříček oceněných se každoročně určuje na základě čísel, konkrétně kombinace výsledků ve finančním objemu prodejů i pronájmů a počtu náborů nových nemovitostí do nabídky. Oproti loňskému roku jsem hodnotu prodaných nemovitostí navýšil o 20 %. Jak se mi vše podařilo?


Přestože realitní trh zaznamenal v loňském roce propad v prodeji nemovitostí, podařilo se mi dokončit řadu lukrativních transakcí s velkou spokojeností svých klientů. Nabídl jsem jim osobní přístup od začátku až do konce. S většinou z nich jsem dodnes v kontaktu a o jejich nemovitosti se i dlouhodobě starám – nově jsem, na základě poptávky, do svého portfolia zahrnul i službu správa nemovitostí. Zaměřil jsem se rovněž na pronájem nemovitostí, v některých případech to bylo spojeno rovněž i s jejich správou.


Takže rok 2022 byl pro mě profesně šťastným, a to především díky tomu, že mě má práce baví a díky vám, mým klientům. Společně jsme provedli nejen mnoho úspěšných transakcí, ale mnohdy navázali i další spolupráci. Děkuji všem za důvěru, dobré reference a šíření doporučení. Budu se těšit na další zajímavé příběhy v realitách i v roce 2023!


Neváhejte mě kontaktovat na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE.

54 zobrazení0 komentářů
bottom of page