top of page

PRODÁNO: luxusní dům 193 m² se zahradou, Modřanský háj

Aktualizováno: 19. 9. 2023

Krásný luxusní dům se saunou v projektu Modřanský háj je rezervovaný. Zájem byl opravdu velký, proto jsem musel udělat aukci. Co vše hraje roli při aukci nemovitosti? Jsou jimi nejčastěji 3 oblasti – promyšlené a dobře zajištěné financování, vstřícnost ke specifickým potřebám aktuálního vlastníka a také soulad na procesních krocích a konstrukci smluv celé transakce. Novým budoucím majitelům přejeme příjemné bydlení!

Kdo chce opravdu krásně bydlet, musí mít tento dům! Nabízím novostavbu rodinného domu s podlahovou plochou 193 m² a se zahradou 283 m², která navazuje na zeleň. Jedná se o odborníky uznávaný projekt Modřanský háj. Dům má garáž pro 2 auta, výhled do zeleně a saunu! Bydlete stylově!


Dispozice domu 5+1 je na třech podlažích rozdělena následovně: na prvním podlaží je vstup do domu s předsíní a prostornou garáží, do které se i s rezervou vejdou dvě osobní auta. Na druhém hlavním podlaží, z kterého je i výstup na jihovýchodně orientovanou zahradu s výhledem do lesa, je prostorný obývací pokoj s krbem a luxusně vybavená kuchyně s jídelním koutem. Na tomto podlaží je také k dispozici komora a toaleta. Na obývací část na zahradě navazuje velkoryse pojatá terasa. Na třetím podlaží jsou tři místnosti a dvě koupelny. Dům je v kategorii energeticky úsporná stavba. Jedná se o velmi vhodný pro komfortní rodinné bydlení. Nachází se v klidné lokalitě navazující na les Modřanská rokle. Určitě se ozvěte, rád vám tento skvost mezi domy předvedu.

Na prohlídku mě kontaktujte právě teď na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE.















178 zobrazení0 komentářů
bottom of page