top of page

Odhad ceny nemovitosti vyžaduje přesnou analýzu

Chystáte se prodat svou nemovitost? Nepodceňte odhad nemovitosti, protože ten je rozhodující pro úspěšný prodej. Vyhněte se online automatickým odhadům do několika minut a raději mi zavolejte. Připravím vám odhad rovněž zdarma, ale odborný a přesný. Jak stanovuji správnou cenu nemovitosti se dozvíte v níže uvedených krocích.


1. Z katastru nemovitostí získám detailní přehled o zrealizovaných prodejích podobných nemovitostí v dané lokalitě. V katastru jsou obsaženy reálné ceny, za které se nemovitosti prodaly, nikoli pouze nabízeli. Pro tuto analýzu využívám moderní datové služby několika specializovaných placených portálů realitních makléřů.


2. Provedu podrobnou analýzu inzerátů s podobnými nabídkami. Dozvím se, jak dlouho se dané nemovitosti inzerují nebo inzerovaly, jak prodávající upravovali cenu aj. Pomohou mi informace o každé z nabízených nemovitostí, a to včetně inzerátů již stažených z nabídky.


3. Provedu analýzu aktuální přímé konkurence, s kterou bude potenciální kupec vaši nemovitost srovnávat. Dnešní zájemci mohou v řadě pražských lokalit vybírat i mezi desítkami nemovitostí. Aby si ve finále vybral právě tu vaši, nemůže na trh jít se špatně nastavenou cenou!


4. Zhodnotím stav dané nemovitosti a najdu její přidanou hodnotu. Konkurence je v dnešní době velká, a proto právě zdůraznění kladných stránek při prodeji hraje velkou roli.


Chystáte se prodat svou nemovitost? Kontaktujte mě na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE, určitě vám pomohu.


19 zobrazení0 komentářů
bottom of page