top of page

Letní newsletter - Realitní víceboj

Barney

Léto pro mne bylo kromě radostných chvil s rodinou spojených zejména s pořízením štěněte bostonského teriéra Barneyho hodně pracovní. Byl to takový realitní víceboj.


1. Doběhli jsme do cíle s prodejem bytu v Krči, který měl na začátku 8 exekucí a hrozbu exekuční aukce. Nová majitelka se již pustila do rekonstrukce a od září již bude bydlet se svými dětmi v novém. Kupující jsem navíc ve spolupráci s Milanem Šteflem z naší sesterské firmy RX Finance vyřídil výhodnou hypotéku v její oblíbené bance.


2. Do obchodního a rezidenčního komplexu Luka Living jsem dodal dva nové nájemce do obchodních jednotek. Obyvatelé Stodůlek se tak mohou těšit na nový prémiový petshop a na úplně nový koncept obchodu v zahraničí pojmenovaný jako tzv. „growler stations“, kde se bude prodávat více než 15 druhů točeného piva s sebou společně s dalšími pivními lahůdkami. Vždy mne baví být u něčeho nového 😊


3. Pro klientku dlouhodobě pracující na Tchai-wanu jsem ve spolupráci s Mgr. Gabrielou Borovičkovou, naší právničkou, dořešil prodej bytu ve Stodůlkách, který jí zpackala před několika lety jiná realitní kancelář. Jaksi se makléř s právníkem zapomněli na katastru podívat, že k bytu patří i podíl na pozemcích kolem domu. Zajímavá zkušenost, kdy jsem prodávající i kupující stranu viděl dohromady asi 10 minut. Jinak jen mobil, WhatsApp a email.


4. Pro usedlost v Kolajích jsem našel kupce, vyřešil s geodety nový geometrický plán a aktuálně připravujeme dokolaudaci se stavebním úřadem. Už se těším, až tam nový majitel, rodilý kutil a muž s mnoha koníčky, zrealizuje své tréninky briardů hlídajících ovčí stádo.


5. Do bytu v Podolské jsem majitelce našel nájemníka, s nímž se zároveň dohodla na tom, že jí byt postupně zrekonstruuje. Vzhledem k tomu, že jde o rodinu řemeslníka s více než 30 lety praxe ve stavebnictví, tak to je win-win případ.


6. Našel jsem také prima rodinu, která chce koupit byt v Letňanech s téměř 300 metrovou terasou. Díky výhodám, které u hypoték nabízíme ve spolupráci s RX Finance, řešíme i pro tohoto kupujícího hypotéku v bance, kterou sám preferoval.


7. Dokončil jsem také vše spojené s prodejem bytu v Kladně. Převedli jsme už jen energie na nového vlastníka. Nikdo nemusel nikam chodit, vše jsem pro ně zařádil online. Nový majitel si již byt naplno užívá.


8. Připravuji s kolegy z Luka Living i obsazení 18 nových bytů určených k pronájmu. Prozatím jsem zkusil dát inzerci na 2 dny. Po více než 200 reakcích jsem ji musel zastavit. Prohlídky chystáme na první polovinu září. Byty jsou nádherné . Nedívím se, že tam je tlačenka.


9. Pro mého klienta, investora hledajícího ke koupi dva byty, jsem zařídil koupi prvního bytu. Rekonstrukce bytu začne v září a obratem byt půjde do pronájmu. Další byt ještě hledáme.


10. Nově připravuji do prodeje také další dva byty v Praze, jednu exkluzivní vilu v Podolí s velmi zajímavou historií a také pronájem malého bytu na Zahradním městě. Již brzy vám prostřednictvím mého webu, Facebooku a Linkedin dodám podrobnější informace.


Sečteno podtrženo. Hodně horké léto, při kterém se mi snad podařilo rozumně zkombinovat péči o klienty, rodinku, nového psa i moje oblíbené letní fotbalové soustředění s dětmi z 1. FC Barrandov.


Jo a taky jsem byl 4. v červnu a 3. v červenci v makléři měsíce. Ale to jen na okraj. Spíše čekám na měsíc, kdy jednou budu moci oslavit 1. místo 😊


Přeji vám příjemný zbytek léta. A pokud byste náhodou řešili něco s nemovitostmi, jsem tu pro vás.


Smekám před každým, kdo příspěvek dočetl až do konce. Asi jsem zde porušil veškerá marketingová pravidla 😊 Snad kromě toho, že na obrázky se zvířátky lidi reagují pozitivně.


Váš makléř z Barrandova Honza Jan Halík


P.S. Děkuji všem kolegům v realitách a v 1. FC Barrandov za spolupráci a mé rodině za občas nutnou shovívavost a trpělivost.

30 zobrazení0 komentářů
bottom of page