top of page

Jsem nejúspěšnější realitní makléř měsíce března. Výsledek, za který musím poděkovat.

Měsíc březen byl pro naši kancelář RE/MAX Atrium velmi úspěšný a konkurence byla velmi silná. O to více mne těší, že se mi právě v tomto měsíci podařilo dosáhnout nejlepšího výsledku v celé naší kanceláři.




Jelikož se vždy snažím poskytnout mým klientům a i kupujícím a nájemcům co nejlepší servis, tak v každé disciplíně obsaženě v mé realitní práci spolupracuji s dalšími odborníky.

Za prozatím velmi úspěšný rok a skvělý březen musím poděkovat následujícím kolegům a obchodním partnerům. Děkuji moc za skvělé právní služby Mgr. Gabriele Borovičkové a její kolegyni Pavlíně Kandravé. Za výborné fotografie děkuji Monice Lendrové a Pepovi Neumannovi. Katce Holoubkové chci poděkovat za perfektní home staging i zpracování virtuálních prohlídek. Milanovi Komárkovi děkuji za inspirativní mentoring. Chci také poděkovat všem kolegům v naší kanceláři RE/MAX Atrium, kteří do své práce dávají maximum a tím i mne motivují k dalšímu vyšponování mého výkonu :-)


A samozřejmě musím z celého srdce poděkovat všem mým klientům. Nic mne totiž netěší více, než jejich spokojenost po dobře dokončené realitní transakci.


Protože nás v následujících měsících čeká "jiný" trh, než na který jsme byli zvyklí, jsem pro všechny klienty připraven i pro dílčí konzultace. Hlavou se každému musí honit spousta myšlenek. Mám prodat nebo počkat? Bude propad cen? Pokud ano, jak velký? Co hypotéka, mám čekat, zda půjdou úroky níže? Co daň z nabytí? Jak naložit aktuálně s pronájmem? Jak moje nemovitosti ovlivňují aktuální zákony a rozhodnutí vlády? Zkrátka dnešní doba je plná otázek. Pokud se v tom chcete někdo více zorientovat a prodiskutovat i to, jak vidím situaci já z pohledu makléře, tak mi volejte, pište atd. Jsem zde pro vás!

35 zobrazení0 komentářů
bottom of page