top of page

Hodnocení makléřů RE/MAX

Aktualizováno: 22. 3. 2023

V RE/MAX jsou makléři pravidelně vzděláváni v RX AKADEMII, která disponuje širokou škálou vzdělávacích programů zaměřených na odborné znalosti s důrazem na potřeby zákazníka. Jsem cílevědomý a odpovědný člověk, proto hledím na to, abych postupně získal maximální stupeň odbornosti.


CERTIFIKACE

Stupně odborné způsobilosti RE/MAX jdou v následující posloupnosti:

  • Certifikovaný realitní makléř,

  • Certifikovaný realitní makléř Bronze,

  • Certifikovaný realitní makléř Silver,

  • Certifikovaný realitní makléř ISO GOLD,

  • ISO certifikovaný realitní makléř.

Certifikát ISO je nezávislou akreditovanou certifikací realitních makléřů, které dává nejvyšší uznávaný způsob doložení kvalifikace realitního makléře. Tuto certifikaci RE/MAX jako první a zatím jediná realitní společnost v Čechách podpořila, propaguje a zároveň zahrnula do svého vzdělávacího plánu pro makléře. Certifikaci CRM ISO může získat každý, kdo úspěšně složí státní zkoušku. V těchto měsících navštěvuji školení pro získání nejvyššího možného stupně vzdělání pro realitní makléře ISO 17024.



HVĚZDIČKY

V rámci RE/MAX ČR jsou hvězdičky udělovány podle celkové výše dosažené produkce od počátku působení makléře v RE/MAX. V únoru 2023 jsme získal maximální počet hvězdiček, tedy šest. Za svou 4-letou kariéru jsem prodal nemovitosti za více než 300 mil. Kč. Děkuji i vám za důvěru!




MAKLÉŘ ROKU / KANCELÁŘ ROKU

Kategorie Makléř roku a Kancelář roku je vyhlašována 1x ročně. Vítězem se stává makléř a kancelář s největšími dosaženými hrubými výnosy za daný kalendářní rok bez ohledu na datum zahájení činnosti. Zároveň se vyhodnocují i kategorie Makléř – skokan roku / Kancelář – skokan roku.


MAKLÉŘ MĚSÍCE / KANCELÁŘ MĚSÍCE

Makléřem měsíce se rozumí makléř, který za kalendářní měsíc dosáhl nejvyšší dosažené produkce (hrubých výnosů). Vyhlašuje se vždy k 15. dni v měsíci za předchozí období.


MEZINÁRODNÍ OCENĚNÍ

RE/MAX International každoročně uděluje několik mezinárodních individuálních ocenění, která jsou rozdělena do 2 kategorií: Klubová ocenění a Profesní ocenění.


Klubová ocenění: prestižní mezinárodní ocenění jsou udělována nejlepším RE/MAX makléřům z celého světa na základě dosažené výše hrubých ročních provizí. Nejvyššími možnými oceněními jsou 100% Club, Platinum Club, Diamond Club a Chairman´s Club. Makléři mají výsadu používat loga prestižních klubových ocenění po dobu jednoho roku.



Profesní ocenění: prestižní mezinárodní ocenění jsou udělována nejlepším RE/MAX makléřům z celého světa nejen na základě výše celkových hrubých provizí, ale také v závislosti na délce působení ve společnosti RE/MAX. Makléř se může stát členem tří různých celosvětově uznávaných klubů – Hall of Fame, Lifetime Achievement a hlavně nejprestižnějšího Circle of Legends.





RECENZE KLINETŮ

Hodnocení "RE/MAX recenze klientů" či "reference" jsou získávány od klientů realitních kanceláří ze sítě RE/MAX (tj. prodávajících, kupujících, pronajímatelů či nájemců, kteří mají s realitní kanceláří ze sítě RE/MAX uzavřenou smlouvu o realitním zprostředkování). Po realizaci realitní transakce jsou klientům zasílány žádosti o hodnocení makléře RE/MAX na e-mailové adresy, které makléři RE/MAX sdělili, a následně po jejich moderaci zveřejněny.


Bližší informace o hodnocení RE/MAX najdete zde.


81 zobrazení0 komentářů
bottom of page