top of page

Expresní odhad nemovitosti do sms, zdarma a ihned!

Potřebujete udělat velký krok – prodat nemovitost, jenže oslovit makléře pro odhad je zdlouhavé a může to i něco stát. Protože přemýšlím nad potřebami svých klientů, připravil jsem pro vás novou službu – chatbot pro expresní odhad nemovitosti.


A co to znamená? Na mém webu janhalik.cz se na vás z pravého dolního rohu usmívám z boxu „Řešíte nemovitost?“. Klikněte na ni a hned první služba „Nacenění nemovitosti ihned“ je zmíněný chatbot pro odhad nemovitosti. Mé virtuální já se vás zeptá na 1. adresu nemovitosti, 2. zda se jedná o byt nebo dům, 3. na metry čtvereční, 4. zda je kuchyň samostatná nebo jako kk, 5. počet místností a 6. zda se jedná o osobní vlastnictví. Po zadání vašeho telefonu vám přijde ověřovací SMS s kódem, který vyplníte. Do 2 minut vám přijde SMS s hrubým odhadem včetně minimální a maximální ceny prodaných nemovitostí v okolí. Co nato říkáte?


Jste nemile překvapeni, že vám přišel odhad nižší než jste čekali? Nevěště hlavu, třeba vaše nemovitost skrývá mnoho výhod, na které se vás mé virtuální já nezeptalo. Nebo vás naopak extrémně vysoký odhad doslova omráčil? Vše probereme, zavolejte mi na +420 603 377 791 nebo napište na jan.halik@remax.cz a nad vaší nemovitostí se sejdeme osobně. I takováto konzultace bude pro vás stále nezávazná a zdarma.






41 zobrazení0 komentářů
bottom of page